Beschikbaarheid, tarieven en reserveren

Vanaf 1 april 2017 zijn wij weer open! Tarieven zijn op basis van 2 personen, inclusief bedlinnen voor een week, handdoeken (verschoond op verzoek) en schoonmaak na vertrek. Je kunt tegen een vergoeding van 20€ een tussentijdse schoonmaak aanvragen. Elke plek is voorzien van kastruimte,verlichting, elektra en water, hoewel met oog op het milieu en de schaarste aan water in de Algarve, we gasten vragen bewust om te gaan met water en elektra.Voor elke extra persoon wordt 5€ per nacht gerekend. Het is ook mogelijk om een babybedje neer te zetten, hiervoor wordt een eenmalige toeslag van 15€ gerekend. Voor boekingen van minder dan 3 nachten wordt een eenmalige linnen toeslag van 20€ gerekend en in hoogseizoen nemen we tot één maand voor datum enkel boekingen van minimaal 5 nachten aan.

Ontbijtservice: U kunt gebruik maken van onze ontbijt-service, dat kost 7,50€ per persoon/dag en 4,00€ voor kinderen onder de 5 jaar., deze wordt ter plekke gebracht. Het betreft een vegetarisch ontbijt bestaand uit broodjes, biologische boter, diverse kaassoorten, honing uit de omgeving, zelfgemaakte jam, een biologisch gekookt eitje indien gewenst, biologische muesli en yoghurt, lokaal fruit van het seizoen, verse jus tijdens de sinaasappeltijd, een ander vers alternatief als er geen sinaasappels meer zijn; koffie en/of thee en een zoetigheidje voor erbij.

Mee-eten: Je kunt eventueel een avond met ons mee-eten, kosten hiervoor zijn 15€ per persoon, voor een eenvoudig 3-gangen menu, inclusief bier en/of wijn. Kinderen onder de 5 eten voor de halve prijs mee.

 

Seizoen Laag 1 april/15 juni – 16 sept/30 nov Hoog 16 juni/15 sept
Yurt 55€ p/nacht 380€ p/week 65€ p/nacht 450€ p/week
Pipo 55€ p/nacht 380€ p/week 65€ p/nacht 450€ p/week
Brandweerbus 30€ p/nacht 205€ p/week 35€ p/nacht 240€ p/week
Kamperen (één tent, 2 pers.) 10€ p/nacht 10€ p/nacht

Stuur een mailtje naar info@eco-lodgebrejeira.com , of bel ons op +351919376502 om een aanvraag te doen. We zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen, we geven je graag meer informatie. De reservering is definitief als een aanbetaling van 25% ontvangen is, voor boekingen van minder dan 3 nachten vragen we een aanbetaling van 50%. In geval van annulering wordt deze niet terugbetaald, we adviseren gasten dan ook om een annuleringsverzekering af te sluiten.  Het is hier niet mogelijk met bankpas of creditcard te pinnen, betaling kan slechts via internet bankieren of cash. We kunnen tijdens je verblijf bij ons niet verantwoordelijk zijn voor enig verlies/diefstal van of schade aan je eigendommen, of aansprakelijk gesteld worden voor enige verwondingen opgelopen op ons terrein. Je accepteert volledige verantwoordelijkheid voor je kinderen en we raden je ook stellig aan om hiervoor een gepaste verzekering af te sluiten.