.


 Name *
 Email *
 Website
 Text *
* Required

(74)
1 2 3 4 5 6 7 8
<
(4) Jaap en Kristel
vr, 30 juli 2010 13:04:22 +0000

Beste Claire en Sander,

Inmiddels zijn we weer terug in ons kikkerlandje. We kijken met heel veel plezier terug op ons heerlijke verblijf in de yurt. De rust ,privacy, mooie omgeving en de mooie yurt zullen ons nog lang bijblijven. We wensen jullie veel succes en kunnen het iedereen van harte aanbevelen (ook het ontbijt ;-))

Groeten, Jaap en Kristel

(3) Joel and Kristin
ma, 26 juli 2010 13:32:27 +0000

We just came home from our two weeks of vacation in Algarve, and no doubt the three nights we spent at your place in Brejeira were the best! (and the most adventurous ;-)) We really enjoyed your hospitality and the stunning beauty of the surrounding nature.


Send our best greetings to your two dogs and Rex. We miss them already...


Good luck with your plantings. Hoping to see you again!


Love from Joel and Kristin


Gothenburg

(2) Lesley, Edwin en Mila
wo, 21 juli 2010 10:30:00 +0000

Wat een heerlijke plek! We hebben erg genoten van de yurt. De totale privacy, de rust, de oneindige sterrenhemel, de prachtige en onverwacht warme buitendouche en de heerlijke ontbijtservice van Clair. Clair en Sander zijn supergastvrij, relaxed en behulpzaam. Ze hebben oog voor detail en de yurt is met veel zorg ingericht. Ze zorgen ervoor dat alles helemaal vlekkeloos verloopt. En dat alles zoveel mogelijk in balans met de omringende natuur. Super! Ook onze dochter van 2,5 jaar heeft genoten. Een absolute aanrader om eens even lekker bij te tanken, of als uitvalsbasis te gebruiken voor de Algarve. We gaan zeker nog eens terug!

(1) Feike, Marco & Serra
do, 15 juli 2010 13:36:23 +0000

Mei 2010


Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad op Eco-lodge Brejeira! Wij hadden het genoegen om als eerste officiële gasten de Eco-lodge te bezoeken.


De routebeschrijving van Claire bracht ons, zonder problemen, zo de berg Brejeira op. We hebben genoten van het prachtige uitzicht, de stilte en de heerlijke geur (dennen/kamperfoelie?).


Ons verblijf was in de Yurt, die aan het oog ontrokken, om het hoekje van de berg ligt, geen mens die ons daar zag, alleen wij en de natuur. En wat een sensatie om tijdens het (warme) douchen vrij uitzicht te hebben over de bergen.

In het prieeltje, dat meteen naast de Yurt staat, hebben wij iedere ochtend heerlijk genoten van de ontbijtservice (die aldaar gebracht werd!).


De Yurt zelf is een rustieke tent die prachtig vormgegeven is, de bedden zijn van prima kwaliteit en werden halverwege de week helemaal verschoond. We hebben heerlijk 'koel' kunnen slapen door de natuurlijk luchtstroom die de tent heeft.


Vanuit Brejeira hebben wij iedere dag  tochtjes gemaakt (met ons huurautootje) naar de prachtige Praia's van de Algarve waarna we de dag besloten met het lekker eten bij één van de vele restaurantjes (heel betaalbaar…) die de omgeving rijk is (o.a. Silves). Maar we hebben ook heerlijk 'mee' gegeten met de warme maaltijd aan tafel bij Sander en Claire.


Wij voelden ons helemaal op onze plek bij Claire, Sander en Ayla (en Moelie en Zolla) en zijn dan ook vast van plan terug te komen!


Marco, Feike en Serra

<