.


 Name *
 Email *
 Website
 Text *
* Required

(74)
1 2 3 4 5 6 7 8
(34) cora en rein
vr, 5 oktober 2012 12:02:32 +0000

Lieve Claire en Sander,
jullie zullen wel geschrokken zijn toen er twee 60ers uit de auto stapten!
maar ook wij hebben enorm genoten van het logeren in de yurt, de prachtige omgeving, jullie gastvrijheid en het overheerlijke ontbijt. Verse broodjes en een eitje in the middle of nowhere!
Zelfs de ontvoering van de toilettas, door Moeli (of Zola?) liep goed af.
Veel succes met jullie mooie, spannende onderneming, cora en rein

(33) Flor&Pieter
wo, 3 oktober 2012 18:57:23 +0000

Wij hebben afgelopen weekend in Ecolodge Brejeira overnacht. Twee nachten in de Yurt en 1 nacht in de Brandweerbus. Het was werkelijk perfect. We hebben nog nooit zo'n stilte en rust meegemaakt. De omgeving is prachtig. De Yurt met bijgebouwtjes is echt helemaal compleet. Een perfecte plek om totaal te ontspannen en genieten. De spulletjes/meubels zien er mooi uit en alles is aanwezig en tot in de details en duidelijk met liefde verzorgd. Het is een privéparadijsje. We waanden ons alleen op de wereld. Heerlijk! Prachtig uitzicht tijdens het douchen. Eindeloos gedagdroomd, gelezen en geluierd.
Bij de brandweerbus haden we het mooiste uitzicht ooit tijdens een bezoek aan de wc :-) De brandweerbus creëert een authentieke roadmovie-sfeer, en is eveneens voorzien van stromend water, een koelkastje en zelfs een cd-speler. Ook het douchen in de natuur geeft een lekker vrij gevoel.
Verder zijn de ontbijtjes een absolute aanrader. Verse warme broodjes, zelfgemaakte (denken we) jam, allerlei soorten kaasjes, verrukkelijke marsepeinachtige minicakejes, versgeperste jus d'orange, eitje, kofie, yoghurt en zo meer. Helemaal compleet en erg lekker.
De matrassen zijn trouwens ook heerlijk (niet onbelangrijk)
Kortom, wij waren echt enorm verrast en vol lof. Een van onze fijnste vakanties ooit! We komen zeker terug, met onze dochter. Claire en Sander, bedankt!
Flor (Rotterdam) en Pieter (Amsterdam)

(32) saskia en victor
vr, 7 september 2012 08:36:07 +0000

Wij waren in de maand augustus 2 weken te gast op Brejeira. Het waren 2 weken volop genieten van de rust, prachtig uitzicht en alle gezelligheid en comfort die de pipowagen te bieden heeft. Af en toe een heerlijk ontbijt smorgens met verse koffie en broodjes etc. Heerlijk om zo de dag te beginnen. Het is een fantastische plek om te verblijven en met de auto is alles wat je nog meer wenst makkelijk bereikbaar!

Dank voor jullie gastvrijheid!

(31) sara
ma, 20 augustus 2012 08:42:24 +0000

Es cierto que el sitio está muy bien ubicado, a unos diez minutos de Silves donde hay de todo, cerca de las mejores playas y a la vez perdido en la montaña.
La gente que regenta el sitio también vive allí con sus perros y dos peques y la verdad es que son encantadores, fáciles de tratar, respetuosos y muy amables.
Nosotros nos quedamos tres días en la gypsyvan. Perfectamente conservada, decorada con mucho encanto, con todo lo que necesitas para cocinar, muy limpio y con un montón de libros para leer.
La ducha y el water ecológicos funcionan perfectamente y da gusto ducharse mirando las estrellas..
Es un sitio muy romántico y totalmente recomendable.


(30) Ruud Marjon Fransje
di, 7 augustus 2012 19:56:50 +0000

7 augustus 2012

Claire&Sander&Ayla&Ravi

Het is alweer een maand geleden.....
Wij vonden het overweldigend fijn in de pipowagen en wat een fantastische plek!
Super bedankt voor jullie gastvrijheid.

Tot een volgende keer,
Ruud&Marjon&Fransje

(29) Natalie & Dave
do, 2 augustus 2012 11:40:07 +0000

We stayed in the yurt for 5 nights in June. It was one of the best holidays we've had! The yurt was really clean and spacious and we loved the outside kitchen area where we cooked most of our meals. It was so nice to not be overlooked by anything, it felt really peaceful and we would highly recommend it to any couples wanting a relaxing holiday. We found a beach book in one of the draws and found this really useful, we visited 4 beaches from the book and every one was beautiful. We're thinking of coming back next year as it was just the perfect holiday for us :)

(28) Marco, Feike & Serra
zo, 8 juli 2012 10:38:30 +0000

Lieve Claire, Sander, Ayla en Ravi,

Van 2 t/m 9 juni waren wij weer te gast bij jullie en het is elk jaar weer een genot om in de rust van Brejeira terug te keren.

We hebben genoten van jullie gastvrijheid en van Ayla en Ravi, Serra wilde het liefst de hele dag met ze spelen...

Deze ronde weer een, voor ons, nieuwe baai ontdekt met fantastische rotspartijen en een oase van rust.

Tot volgend jaar!!!

XXX

Marco, Feike en Serra

(27) Jeremie & Annette
za, 2 juni 2012 20:29:26 +0000

We spent 12 days at the wonderful "Quinta de Brejeira" with their inspiring owners and generous hosts, Claire & Sander (aka Jens!!!), Zola & Muhli the 2 canine sisters and loyal nocturnal guards of the Brejeira domain, as well as occasional guests including Cuckoos, beecatchers, small owls, blue jays,black birds, bumble bees, grasshoppers, frogs etc...

Other notable features are:
-Breathtaking and uninterrupted views of the adjoining hills.
-Superb star gazing area with no light polution and huge skies.
-The soothing scent of eucalyptus trees standing guard outside the trailer,
-complete privacy.
-delicious breakfasts made simply, lovingly freshly and healthily.
-Best panoramic views from a shower I have ever experienced.
-Awareness of how much we water & electricity one needn't consume each day so wastefully.
-A simple, wonderful and slow paced way of life which will make you reflect on a few things of your own.

In other words, we stayed 12 days when we wished we'd stayed 12 months!

Can't wait to return.

(26) Joris & Manon
do, 3 mei 2012 12:17:40 +0000

Voor onze huwelijksreis zochten we iets bijzonders, iets wat anders zou zijn dan andere vakanties. Door de info op de website werden we enthousiast en hebben we een ruime week in de Yurt geboekt. Pure primitiviteit en anonimiteit, echt samen even alleen op de wereld, heerlijk. Na aankomst bleek de primitiviteit zeer mee te vallen en heb je, als de zon schijnt, warm water om te douchen en elektra zodat je niet per se bij kaarslicht hoeft te lezen. Het weer zat niet geheel mee, maar ook als het koud is, biedt de Yurt middels een houtkachel een behaaglijke omgeving. Van alle gemakken voorzien en wat een uitzicht! De nabije omgeving maakt dat je voldoende activiteiten kunt ondernemen, we hebben naast vele uitstapjes met de huurauto (wel echt een aanrader), lekker uit eten, zelfs op het prachtige strand van Amado leren surfen! Een top huwelijksreis!

(25) Anne, Wilfried, Levi & Tina
do, 19 april 2012 17:09:33 +0000

Wij hebben enorm genoten van de rust, de stilte, de avontuurlijke luxe, de schoonheid, de exotische geuren, de prachtige natuur, de creatieve verblijven, het lekkere eten, de gezellige gasthonden,...

Het was geweldig!

Claire, Sander & Kindjes, MERCI dat we hierin mochten delen!

Groeten

Anne & Wilfried
Levi & Tina